Оферта No. 11519

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 306.78 EUR / кв.м. )

продава: къща, с.Стоевци

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Етаж:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11519
Продава се двуетажна къща със застроена площ на етаж по 50 квадратни метра, към имота прилежат една стопанска постройка 41 кв.м, навес с площ 14 кв.м и земя 2015 кв.м.

Етажите на жилищната част са разделени посредством външно стълбище.На първи етаж са разпределени 2 стай , кухненски бокс и мазе, на втори етаж се помещават входно антре,четири стаи едната от който преходна, дрешник / килер/ и просторна тераса.

В имота трябва да се изгради баня.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11519
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio