Оферта No. 11524

10124 EUR ( 19801 BGN )

( 224.98 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Баждар

Община Габрово Площ:45 кв.м. Чиста жил.площ:45 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:полумасивна с ЧСБЕ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11524
Предлагаме за продажба самостоятелен обект в сграда със застроена площ 45.20 кв.м., представляващ трети етаж от триетажна жилищна сграда. Жилището съдържа антре, всекидневна, кухня, спалня, баня с тоалетна, две тераси - към кухнята и към дневната. Изложение - юг. Таванско помещение. Маза. Идеална част от земята.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11524
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio