Оферта No. 11525

767 EUR ( 1500 BGN )

( 3.20 EUR / кв.м. )

отдава: ресторант, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:240 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11525
Отдава се атрактивно помещение за наемане намиращо се в идеален център на град Габрово. Имота представлява разработен ресторант с постоянни клиенти.

В основната зала с квадратура от 180 кв.м се помещават единадесет маси, три сухи бара, мокар бар със седящи места, маса с мека мебел, саниратен възел. Оборудвана с климатик и телевизор.

Тераса с размер от четиридесет квадратни метра. Напълно обзаведена и оборудвана кухня както и складово помещение.

Обща квадратура на обекта 240 кв.м.

Предимства: разработен бизнес с отлична локация.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11525
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio