Оферта No. 11526

27099 EUR ( 53000 BGN )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Сирмани

Община Габрово Чиста жил.площ:64 кв.м. Етаж:6 Бр.етажи:6 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11526
Предлагаме на свойте клиенти апартамент за покупка след основен ремонт. Жилището е двуспално с усвоени тераси. Разпределено е посредством ге - образен коридор и се състои от просторна всекидневна с кухненска част, две спални, баня и тоалетна и вграден гардероб.

Подовите настилни са от ламиниран паркет в дневните помещения, плочки в коридора и санитарното помещение. Направена е нова ВиК и Ел. инсталация, всички външни стени са изолирани с каменна вата направена е изолация и на таваните.

Покрива на блока е отремонтиран преди една година и има десет годишна гаранция.

При продажба от жилището ще се вземат мека мебел, пералня, съдомиална и телевизор, всичко останало обзавеждане и оборудване е включено в цената.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11526
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio