Оферта No. 11528

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 350.88 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:51 кв.м. Ползваема площ:51 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11528
Предлагаме за продажба магазин на главен булевард с голям пътнико поток в гр Севлиево . Мястото е комуникативно с голям пътникопоток.Директен достъп от главна улица , функционирал е като магазин за рибарски пособия , а преди това е било кафе аператив. Еднопространствено помещение с малък склад .Има нужда от освежаване .Ексклузивни права ключ! За огледи 0884119159 Цветомир Йовчев
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11528
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio