Оферта No. 11542

39000 EUR ( 76276 BGN )

( 32.50 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:1200 кв.м. Ползваема площ:86 кв.м. Етаж:1 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11542
Предлагаме на Вашето внимание вилна сграда, с уникална гледка към Стара планина, като върховете Бузлуджа, Шипка, Ботев и Мазалат са на "една ръка разстояние". Отличен климат.

Представлява поземлен имот с площ от 1200 кв.м, заедно с построената в него едноетажна вилна сграда с гараж. Състои се от кухненски бокс, столова и хол с панорамна тераса, две спални, баня - тоалетна и килер. Има гараж от 22 кв.м, и избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11542
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio