Оферта No. 11544

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 330.84 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК "Запад"

Община Севлиево Площ:85 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11544
Предлаганият имот се намира в ж.к. Запад, Сградата е в много добро състояние, а апартаментът се намира в малка санирана сграда, на 4-ти етаж.

Жилището се състои от голям хол, две спални, кухня, мокро помещение, отделно баня и тоалетна, две тераси, подменена дограма. Подовите настилки в стаите са дъбов паркет, коридор и сан. помещения - мозайка, стените - варова мазилка.Запазено състояние на апартамента, който има нужда от освежителен ремонт.Изложение:изток, запад и юг. Допълнително:прилежащи избено помещение.

Имотът е подходящ за кредитиране от банка при покупко-продажба.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
телефон
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11544
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio