Оферта No. 11557

19941 EUR ( 39001 BGN )

( 226.60 EUR / кв.м. )

продава: , гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:88 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11557
Недвижими имоти „РЕГЕНТ“ Ви предлагаме да закупите първи етаж от полумасивна къща в гр. Габрово. Местоположението на обектът е едно от предимствата на този имот. Ситуиран в близост до Мол Габрово административния център на града, на няколко крачки от голям търговски и медицински център. Жилището е разположено на 88 кв.м. като площта е разпределена между кухненски бокс с всекидневна, баня с тоалетна и две спални. Към имота прилежи идеална част от двора. Имота има нужда от осъвременяване.

При интерес и необходимост от повече информация или оглед на имота- 0884 119 159 Цветомир Йовчев.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11557
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio