Оферта No. 11563

16310 EUR ( 31899 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:50 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11563
Имаме удоволствието да Ви предложим имот, ситуиран в южна посока, на 8 км. от Общински център на гр. Габрово. Имотът е с надморска височина 675 м. сгушен в планината, заобиколен от широколистни и иглолистни дръвчета. Сградата е на един етаж с РЗП 50 кв.м и разполага с малка дневна, кухня и санитарен възел. Състоянието на имота е много добро, подменена дограма , ламиниран паркет, изолация на стените, отремонтиран санитарен възел. Ако имате нужда от повече информация или оглед не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев, тел. 0884119159.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11563
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2018 REGENT Ltd.
Seven Studio