Оферта No. 11569

27000 EUR ( 52807 BGN )

( 225.00 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11569
Продава двуетажна масивна жилищна сграда със самостоятелно дворно място находяща се в широк център на гр.Трявна. Дворното място е около 300 кв.м, терасирано с гледка към централната част на града. Сградата е масивна със застроена площ 60 кв.м, състои се от приземен етаж с директен вход от двора в който са разположени складови помещения и санитарен възел. Първият етаж включва коридор, дневна с кухня, спалня, тоалетна и складово помещение. На втори етаж са разположени коридор, дневна с кухненски бокс и две спални. Имотът има нужда от осъвременяване.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11569
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio