Оферта No. 11586

26588 EUR ( 52001 BGN )

( 374.48 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:71 кв.м. Чиста жил.площ:71 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11586
Предлагаме за продажба апартамент намиращ се в идеалния център на град Габрово район познат като кв. Лъката.

Жилището е двуспално входно антре разпределя към голяма дневна с кухненски бокс и остъклена тераса, две спални, санитарен възел и килер.

Предимства : отлична локация, нисък етаж, подходящ за осъвременяване имот който да отговори на изискванията на всяко семейство.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11586
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio