Оферта No. 11595

9203 EUR ( 17999 BGN )

( 460.15 EUR / кв.м. )

продава: боксониера апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:20 кв.м. Чиста жил.площ:20 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:21 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11595
Продава се боксониера в идеалния център на града, южно изложение . Площта на имота е 21 кв.м и се състои от една стая и санитарен възел. Обновяване на жилището не е правено, но състоянието му е задоволително.

Местоположението на имота е безспорното му предимство,намира се в идеален център , на изключително комуникативно място, с паркоместа в близост. Идеален имот за инвестиция или за хора занимаващи се с РБНБ и Букинг. За повече информаця 0884119159 Цветомир Йовчев .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11595
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio