Оферта No. 11596

26076 EUR ( 50999 BGN )

( 579.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:45 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11596
Обявеният за продажба имот е в малко балканско селце, отстоящо на 10 км. от Габрово, в посока Велико Търново. Тишина, спокойствие, чист въздух и романтични тесни улички са сред основните преимущества на района. Имотът представлява УПИ с площ от 500 кв м , заедно с построената в него двуетажна масивна къща с площ 90 кв. м. Първото ниво разполага с кухня , дневна с панорамна тераса и санитарен възел. Вътрешно стълбище ни отвежда до второ ниво , където са обособени три спални с две тераси. Целият имот е с ПВЦ дограма Рехал, подовите настилки са с ламинирано с гранитогрес покритие , а стените с латекс. Дворното място е облагородено и добре поддържано , като в горният край е изградена каменна ограда. За повече информация и оглед на имота може да позвъните на 0884119159, Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, с гараж, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11596
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio