Оферта No. 11605

46528 EUR ( 90999 BGN )

( 628.76 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Шиваров мост

Община Габрово Площ:74 кв.м. Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11605
Търсите хубаво и напълно завършено жилище в града? Ако е така, това със сигурност е Вашият имот!

Продаваният апартамент се намира в сграда ново строителство, кв. Шиваров мост, гр. Габрово. Общите части са луксозно направени, входа добре поддържан, с организирана етажна собственост. Апартамента е с площ 74 кв.м., като разполага с: просторна всекидневна , кухненски кът тераса; две спални,, луксозна баня. Подови настилки- ламинат, теракот. Кухнята е напълно обзаведена с вградени електроуреди висок клас. Продава се с всичко налично. За огледи или повече информация 0884119159 Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, климатик, лукс, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11605
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio