Оферта No. 11613

38347 EUR ( 74999 BGN )

продава: къща, 5 km от общ. център

Община Велико Търново Ползваема площ:94 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11613
Предлаганият имот се намира, само на 5 км. от Велико Търново. Селото е добре организирано, има магазини, ресторант и кафене и е лесно достъпно през цялата година по асфалтов път.

Къщата, обект на нашата продажба се намира на южния склон, като земята е с площ от 770 кв.м., а застроената жилищна площ е74кв. м. и 100 кв. м. стопански постройки, изградени от камък.

На сграда е направен основен ремонт през 1998 год. и представлява: основната сграда и пристройка към нея.

Пристройката съдържа: входно предверие, баня - тоалетна и две преходни стаи /кухня - всекидневна/. От входното предверие по няколко стълби сестига до второто ниво, където се намират три спални, едната от който с голяма тераса и стълби за по -лесно стигане до двора; баня - тоалетна.

Под основната сграда има полувкопана маза с площ от 54 кв.м, изградена от камъкВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11613
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio