Оферта No. 11624

25000 EUR ( 48895 BGN )

( 625.00 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Етаж:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11624
Ексклузивно само в РЕГЕНТ !Предлагаме на Вашето внимание търговски обект – магазин, с местонахождение град Севлиево. Магзинът има перфектно местоположение на оживен булевард, с около 7м. лицева част и директен достъп от улицата. Обектът представлява отремонтирано еднопространствено помещение с площ 40 кв.м., санитарен възел, подова настилка теракот и окачен таван. Имотът е в много добро състояние. Подходящ за инвестициона цел!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, климатик, паркинг, трифазен ток, СОТ
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11624
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio