Оферта No. 11642

69025 EUR ( 134999 BGN )

( 522.92 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:132 кв.м. Чиста жил.площ:132 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11642
Предлагаме на вашето внимание тристаен апартамент с площ от 132 кв.м. Имотът е в новопостроена жилищна сграда с ограничен достъп. Апартаментът се намира на трети етаж, напълно обзаведен и пригоден за обитаване. Представлява: коридор, който рзпределя към две самостоятелни спални, едната с тераса, баня с голяма вана, тоалетна, мокро помещение и голямо помещение с обособеникътове за хол, кухня, трапезария и голяма тераса, разкриваща прекрасна панорамна гледка. Отоплението е локално за цялата сграда, посредством пелети. Към апартаментът има и прилежащ гараж с площ 21.80 кв.м и таванско помещение с площ 9,60кв.м. Продава се с наличното обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведен, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11642
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Александра Колева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Александра Колева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio