Оферта No. 11653

40903 EUR ( 79998 BGN )

( 204.51 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:200 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Телефонни линии:2 Строит. система:метална
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11653
Обект на продажба е промишлено помещение, склад находящо се на границата между Лъката и Петкова нива.Площа на имота е 1000 кв.м , като в него има застроено работно помещение с площ от 150 кв.м и малък офис на второ ниво с площ 50 кв.м . Обекта е подходящ за малко производство автосервиз или склад. За огледи 0884119159 Цветомир Йовчев .
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11653
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio