Оферта No. 11655

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 2.56 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево, Крушевски баир

Община Севлиево Площ:1800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11655
"Регент" предлага на вниманието Ви, урегулиран поземлен имот, находящ се в местност "Крушевски баир" по плана на гр. Севлиево. Теренът е равнинен , с овошки, огромен орех и малка постройка за сезонно ползване. Предлаганият имот е с удобен достъп, на границата му премибава електроснабдителна мрежа. Подходящ е за жилищно застрояване с възможност за целогодишно обитаване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11655
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio