Оферта No. 11680

25564 EUR ( 49998 BGN )

( 375.94 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:68 кв.м. Чиста жил.площ:68 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11680
Агенция за недвижими имоти РЕГЕНТ предлага на Вашето внимание, жилище попадащо в непосредствена близост до централната част на град Габрово. В петминутният изохрон са Административният съд, Националната априловска гимназия, Мол Габрово,банки и магазини. Местоположението на имотът е транспортно уредено,като в близост минават почти всички градски линии.Самото жилище представлява двустаен тухлен апартамент ,състоящ се от ,коридор, тераса, кухня, спалня , хол и килер.Изкльчително топло жилище.Подовите настилки са паркет с мозайка.Дограмата е подменена с висок клас Саламандър.Сградата е с асансьор.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11680
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio