Оферта No. 11681

16873 EUR ( 33000 BGN )

( 187.48 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:90 кв.м. Ползваема площ:90 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11681
Продава двуетажна масивна жилищна сграда в кв.Гачевци на гр.Габрово. Сградата е със застроена площ 45 кв.м, на първи етаж са обособени гараж с топла връзка към жилищната част, дневна с камина и баня-тоалетна. Вътрешно стоманобетоново стълбище отвежда до втори етаж, където са обособени три спални и тераса. Подпокривното пространство позволява обособяване на допълнителна жилищна площ. Дворното място е около 900 кв.м, с целогодишен достъп от път с асфалтова настилка. До квартала има редовен градски транспорт, в близост е комплекс „Синкевица” – ресторант с хотелска част, басейн и спортни игрища.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11681
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio