Оферта No. 11690

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 71.01 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:108 кв.м. Ползваема площ:108 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11690
Имотът се намира в квартал, разположен високо над града, в местност, от която се разкрива прекрасна панорамна гледка към върховете на Централна Стара планина. Подходът към имота е от асфалтов път, в къщата има ток, вода от централен водопровод.

Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1406 кв.м.

Разпределение на помещенията:

I-ви етаж- голям вестибюл, в ляво от него две стаи, баня и тоалетна и стълбище, което ни отвежда на втория етаж, който разполага с три самостоятелни стаи.

В имота не е живяно известно време и се нуждае от осъвременяване, но къщата е конструктивно здрава.

ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11690
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio