Оферта No. 11692

20451 EUR ( 39998 BGN )

( 324.62 EUR / кв.м. )

продава: , гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:63 кв.м. Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11692
Предлагаме на Вашето внимание двустайно жилище с площ 63 кв.м. Имотът представлявава апартамент с югозападно изложение, находящ се на трети етаж по средата в сграда, разполагаща с асансьор. Към жилижето принадлежи една тераса, която е затворена с дограма. Настилката в целият апартамент е ламиниран паркет. Намерено е комплексно решение за отопление на апартамента – ТЕЦ и климатик. Жилището е в добро състояние, направена е изолация на фасадните стени, оборудвано е с PVC дограма, хола е с окачен таван и скрито осветление.

За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11692
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio