Оферта No. 11710

15339 EUR ( 30000 BGN )

( 235.98 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11710
Имаме удоволствието да Ви предложим двустаен тухлен апартамент, находящ се в квартал „Падало”(Колелото). Жилището е с площ 65 кв.м., изложение север-юг. Намира се на пети етаж. Апартаментът се състои от спалня, кухня, хол и килер. Жилището разполага с две тераси, прилежащи към кухнята и хола. Банята и тоалетната са в едно помещение. Апартаментът е в прилично състояние. Имотът има перфектна локация и се намира в близост до училище, детска градина, нов прекрасен парк за отдих и подходящ за детска игра. В близост има и поликлиника. Идеалният избор за млади семейства с деца. За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, ТЕЦ
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11710
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio