Оферта No. 11741

5369 EUR ( 10501 BGN )

( 3.64 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1475 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11741
Агенция "Регент" , предлага на вашето внимание ДВОРНО МЯСТО от 1475 кв.м. в с. Сенник. Имотът се нахожда на комуникативно място в близост до центъра на селото. Достъпът е по удобен асфалтов път, което е предпоставка за целогодишно обитаване. Мястото е равнинно с лице към главен път подходящо за жилищно строителство.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, равнинен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11741
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio