Оферта No. 11752

204520 EUR ( 400000 BGN )

( 358.81 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:570 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11752
Регент има удоволствието да представи на вниманието Ви, скалдова база находяща се на главен път Севлиево – Габрово. Мястото е с прекрасен достъп с паркиг за около тридесет парко места, с вход за зареждане. Общата площ на имота е от 6031кв.м., от които 4700 кв. м. са със променено предназначение за неземеделски нужди заедно с построените в този имот сгради от 570 кв. м., ПЛУВЕН БАСЕЙН с размер 25м.на 12м. с обем от 540 куб.м., МАЛЪК БАСЕЙН с размери 5м. на 4м. с обем 12 куб.м. Електрозахранването е с трифазен ток, със собствен каптаж за вода. Освен това обектът е свързан към централния водопровод и е включен в канализационната мрежа на града. На границата на имота преминава газоразпределителната мрежа, при желание лесно може да се газифицира. Складовата база е добре оборудвана с добре разгъната площ с няколко зали, офиси, санитирани възли. Разполага с двор два басейна, открит бар.

Имотът е с голям потенциал подходящ е за развиване на други дейности като мотел , заведение, увеселителен комплекс, търгоски комплекс и др.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC, вход за зареждане, канализация, вода
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11752
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio