Оферта No. 11757

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:110 кв.м. Чиста жил.площ:110 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11757
Имаме удоволствието да Ви предложим тристаен апартамент в района на Шиваров мост. Жилището е с площ 110 кв.м., изложение изток-запад-юг. Намира се на четвърти етаж. Апартаментът се състои от кухня с бокс, три спални, тераса, баня и тоалетна в едно помещение. Имотът е в добро общо състояние – подменена дограма, настилки от ламиниран паркет и теракот, газифициран. За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11757
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio