Оферта No. 11758

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.01 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил ІІ

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:7 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11758
Отдава се под наем чист и спретнат апартамент, готов веднага да приеме новите си обитатели.Обзаведен и оборудван с всичко от първостепенна необходимост.В близост има детска градина, спирки на градския транспорт и денонощен магазин.Жилището е на междинен етаж, а пред самата сграда има локален паркинг.Възможност за организиране на отопление!При наемане се изисква депозит!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11758
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio