Оферта No. 11768

28633 EUR ( 56000 BGN )

( 440.51 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, 22 km от общ. център

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11768
Предлагаме Ви двустаен панелен апартамент в квартал "Трендафил II". Жилището е с югоизточно изложение и се намира на четвърти етаж. Апартаментът е саниран и изцяло обзаведен в съвременен стил. Терасата на кухнята е приобщена и така се е оформила по- просторна всекидневна с кухня. Към една от другите две стаи има прилежаща тераса. Жилището е ремонтирано, разполага с климатици и интернет връзка и се предлага с цялото обзавеждане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, климатик, асансьор, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11768
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio