Оферта No. 11776

16362 EUR ( 32001 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:125 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11776
Предлагания за продажба недвижим имот се намира в тих и спокоен квартал на град Габрово. Имотът представлява 1391 кв.м. земя, заедно с построените на нея паянтова двуетажна жилищна сграда със застроена площ от 49 кв.м., лятна кухня към нея с пощ от 20 кв.м. и селскостопанска сграда със застроена площ от 56 кв.м. Къщата се състои от:

Първи етаж - входно антре, избено помещение, една стая, баня и тоалетна;

Втори етаж - коридор, две стаи;

Къщата се нуждае от основен ремонт, но за сметка на това парцелът е прекрасен.

Подходящо за целогодишно обитаване, има вода и ток.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11776
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Бойка Цанкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio