Оферта No. 11806

48573 EUR ( 94999 BGN )

( 37.71 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:67 кв.м. Ползваема площ:134 кв.м. Земя:1288 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11806
Предлагаме за продажба къща в село Мичковци, което отстои едва на 15 мин. с автомобил от центъра гр. Габрово и на около 5 мин. с автомобил от главния път Габрово - Велико Търново. Селото е със слънчево изложение, чист въздух, добри съседи, поддържани имоти, обновена църква, реновирано кметство с парк, естествени водоизточници /селски чешми с висок дебит/, еко пътеки и красиви гледки към околностите. Имотът, който предлагаме за продажба също е ориентиран в южна посока. Дворът е с площ 1288 кв.м. и е ограден с каменен довар и прозирна ограда. Къщата е с разгърната застроена площ от 134 кв.м. ( по 67 кв.м. на етаж ). Като добавена стойност към нея идват монолитен гараж със застроена площ 23 кв.м., с канал за ремонтни дейности и складово помещение под цялата му площ, монолитна стопанска сграда на две нива със застроена площ 27 кв.м., както и втора стопанска постройка за отглеждане на животни. Имотът е с трифазно електричество и подменени инсталации - електрическа и ВиК. Телевизионен и интернет достъп. Възможно е изграждане на отоплителна система за цялата къща, за което ще окажем пълно съдействие и консултация. Обратната вода е заустена в септична яма с преливник към дере; наличен е и собствен водоизточник. Покривът е ремонтиран (керемиди, капаци, комини, улуци, сачак). Стените на къщата са масивни, като на първия етаж са от камък, а на втория от тухлен зид. Дограмата на прозорците е с немски профил, в тъмен цвят и 6 г. гаранция, считана от датата на поставяне. Входната врата е нова, с термоизолационни свойства. Изолацията на таваните е с вата, а конструкцията с гипскартон на KNAUF. Къщата е изцяло измазана, шпаклована и боядисана. На първото ниво има механа с голяма камина, голяма баня с вана и тоалетна, нов бойлер, нов душ; кухня с трапезария, мокро помещение, Автентично вътрешно, вито стълбище ни отвежда до втория етаж, където са обособени просторен коридор, три спални и подходод към дулга и широка тераса, от която се разкрива невероятна гледка към Балкана... От коридора има подход към таванско помещение посредством метална стълба. В допълнение към двора е изградена външна чешма, вход и площадка за автомобили (тук можем да паркираме поне 3 автомобила), голям асмалък, плодни дръвчета, цветни лехи, други трайни насъждения... Имотът е застрахован. Чудесно място за почивка, постоянно живеене или бизнес инвестиция. Заповядайте на оглед с Красен Дойков 0887 60 23 24
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11806
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio