Оферта No. 11811

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 511.30 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:50 кв.м. Ползваема площ:50 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11811
Представяме на Вашето внимание офис в централната част на град Габрово, ситуиран в сграда клас A, в която се помещават предимно офиси. Площта на имота е 50 кв. м. и се състои от две отделни помещения – офисна част и кухненски кът с кафе-зона и WC. Помещенията са просторни и са оборудвани с климатици и настилка от ламиниран паркет. За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, баня, охрана, паркинг, климатик, административна сграда
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11811
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio