Оферта No. 11816

153 EUR ( 299 BGN )

( 3.83 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Севлиево, Център

Община Севлиево Площ:40 кв.м. Ползваема площ:40 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11816
Отдава под наем помещения в централната част на гр.Севлиево, на втори етаж от двуетажна административна сграда. Помещенията са с площ 20 кв.м, 30 кв.м и 40 кв.м. Подови настилки с ламиниран паркет, стени и тавани шпакловани с латексово боядисване. Офисите са с отделни електромери, монтирани са климатици.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11816
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio