Оферта No. 11817

10 EUR ( 20 BGN )

( 0.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:5000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11817
Представяме на Вашето внимание три самостоятелно обособени парцела (земеделска земя) в района на Рязковци, съответно с площ от 2000 кв. м.; 4926 кв.м. и 5500 кв.м. Парцелите са атрактивни за инвестиция, тъй като се намират в район с разработен план за индустриална зона. Парцелите са ситуирани на равна повърхност и са подходящи за складове или за работни помещения, с директен достъп до околовръстен път Велико Търново – Севлиево и са в близост до новоизградена фабрика на голяма немска компания.Цената е 10 евро на квадратен метър.Има възможност за смяна на предназначението, в близост има електроенергия, канализация и вода. Ако имате инвестиционни намерения, искате да разгледате имота или да получите консултация, моля, не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток, канализация, равнинен, ограда
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11817
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio