Оферта No. 11843

88000 EUR ( 172110 BGN )

( 1073.17 EUR / кв.м. )

продава: апартамент, гр.София, кв.Витоша

Община София Площ:82 кв.м. Чиста жил.площ:73 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11843
Ако мечтаете да живеете в малка коперация с добри съседи това предложение е за вас !Предлагаме на Вашето внимание двустаен газифициран апартамент, с площ от 72.76 кв.м и общи части 8.7 кв.м плюс паркомясто в квартал „Витоша”, ВЕЦ „Симеоново”. Апартаментът е с изложение изток – север и разполага с кухня, дневна стая, спалня, тераса и килер. Жилището е с подменени интериорни врати и е на шпакловка и замазка готово за творчество и създаване на уютен дом, и отстои на 3 километра от Витоша. Сградата е с отлично завършване на общи части , контролиран достъп , собствен двор за отдих. За повече информация и организиране на оглед, не се колебайте да се свържете с нашият брокер Цветомир Йовчев на телефон 0884 119 159.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
интернет връзка, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11843
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio