Оферта No. 11865

18918 EUR ( 37000 BGN )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Чиста жил.площ:40 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:7 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11865
Предлагаме Ви за продажба малко функционално жилище с отлична локация и комуникации.В непосредствена близост до детска градина, училище, магазини и спирки на градския траспорт.Състои се от кухня, спалня, с излаз на обща остъклена тераса, баня с тоалетна и коридор. Жилището е с изцяло подменена PVC дограма, а подовите настилки са ламиниран паркет и теракота.Продава се с по - голямата част от обзавеждането.Към имота има и прилежащо избено помещение с площ от 2.56 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, асансьор, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11865
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Александра Колева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Александра Колева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio