Оферта No. 11874

30673 EUR ( 59990 BGN )

( 294.93 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Голо бърдо

Община Габрово Площ:104 кв.м. Чиста жил.площ:88 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:8 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11874
Предлагаме за продажба монолитен тристаен апартамент, който бихте могли да отремонтирате по собствен вкус и виждане.Жилището е на междинен етаж, без външни стени и много топло.Площта е разпределена между кухненски бокс с трапезария, хол и западна тераса, две спални с източна тераса, баня и тоалетна в отделни помещения.Апартаментът е с подменена дограма и направена топлоизолация.В съседство има множестжо търговски обекти, детска градина и училище.Прилежащи помещения са маза от 6.55 кв.м. и таван таван от 9.06 кв.м. Много добро предложение!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11874
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio