Оферта No. 11881

21475 EUR ( 42001 BGN )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Чиста жил.площ:74 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11881
Продава двустаен разширен апартамент, функционално променен на тристаен в гр. Габрово, кв. Трендафил 1, В близост се намират детска градина, училище и голям хранителен магазин/. Площта му и 73.95 кв.м, пети етаж. Състояи се от две спални, хол, кухня и сервизни помещения, голяма тераса. Апартамента е с южно изложение, в отлично състояние, напълно обзаведен, ПВЦ дограма, климатик, нов ламинат, блиндирана входна врата, локално парно. Към апартамента има избено помещение. Самостоятелен масивен гараж с площ от 18 кв.м. с трифазен ток. Възможност за самостоятелна продажба на гаража. Обща цена за двата обекта 52 000 лв., от които 42 000 лв. за апартамета и 10 000 лв. за гаража.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, локално отопление, с гараж, климатик, асансьор
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11881
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер SYSTEM
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio