Оферта No. 11883

18151 EUR ( 35500 BGN )

( 151.26 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:148 кв.м. Етаж:2 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11883
Предлагаме Вашия нов дом да бъде малка самостоятелна къщичка с дворно място от 338 кв.м. в кв.Борово.На основния етаж имаме кухненски бокс с трапезария, една спалня и възможност за обособяване на санитарен възел, тъй като съществуващия такъв е на ет.1.Като подобрения можем да отбележим подменената дограма, вътрешната топлоизолация и боядисаното дюшеме.Първият етаж ни предоставя възможност за организиране на една стая с мокро помещение.В имота има построени и две допълнителни постройки с площ съответно от 16 кв.м. и 8 кв.мм.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11883
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio