Оферта No. 11888

50107 EUR ( 97999 BGN )

( 313.17 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:160 кв.м. Чиста жил.площ:160 кв.м. Етаж:4 Бр.етажи:4 Спални:3 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11888
Апартаментът е част от новоизградена жилищна сграда в кв.Русевци и от него се разкрива невероятна панорамна гледка към Стара Планина и близките околности в югоизточна посока. Намира се на четвърти жилищен етаж и е разпределен както следва: коридор, две спални с излаз на голяма тераса, просторна всекидневна с обособена кухненска част и трапезария, от които се излиза на тераса, килер, тоалетна и баня с тоалетна. Жилището е с поставена входна врата, положени ВиК и Електрическа инсталации, домофонна система, гипсова мазилка на стените и PVC дограма. Отоплението може да се реши посредством термопомпа, климатици, локално водно отопление и др. Можем да съдействаме за довършителните дейности.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, интернет връзка, необзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11888
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio