Оферта No. 11914

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 382.28 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:107 кв.м. Чиста жил.площ:107 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11914
Предлагаме на Вашето внимание монолитен междинен етаж от къща в близост до м-н Кауфланд и ЖП Гара Габрово, а в петминутния изохрон има училище и детска градина.Жилището съдържа еднопространствено положение кухня с трапезария и тераса, две спални, в едната от които може да се обособи дрешник, баня с тоалетна и мокро помещение.Направена е топлоизолация на стените, подовите настилки са от ламинат и теракота, дограмата е частично подменена, Отоплението е посредством електричество - има монтирани два климатика. Сградата е с добре поддържани общи части и широка стълбищна клетка.Към имота принадлежи избено помещение с площ от 14 кв.м., 1/3 от дворното място, цялото с площ от 458 кв.м и гараж с площ от 19 кв.м.Това е едно чудесно жилище, оглед на което може да се направи с предварителна уговорка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с гараж, климатик
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11914
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Йоана Йовчева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Йоана Йовчева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio