Оферта No. 11922

21475 EUR ( 42001 BGN )

( 306.79 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:70 кв.м. Ползваема площ:140 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11922
Предлагаме за продажба Поземлен имот с площ 5560 кв.м., граничещ с асфалтов път, в централната част на селото, заедно с построените в него полумасивна жилищна сграда, на два етажа, със застроена площ 70 кв.м.; стопански постройки: 32 кв.м.; 96 кв.м.; 35 кв.м.; навес с площ 45 кв.м.; навес с площ 40 кв.м.; паянтова жилищна сграда с площ 20 кв.м. На първото ниво на къщата има помещение, което е било "пивница", както и помещение, което е било магазин. Целият имот е на каменни основи, каменни дувари и покривно покритие от каменни плочи - "тикли". От имота има гледка към Стара планина. Слънчев и лесно достъпен.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11922
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio