Оферта No. 11928

27559 EUR ( 53900 BGN )

продава: етаж от къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Ползваема площ:74 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11928
Агенция"Регент" предлага на вашето внимание Етаж от къща първи със застроена площ от 74 кв.м., със следното разпределение: вестибюл, всекидневна с кухненски тракт, спалня, хол, баня с тоалетна в едно, килер. Към имотът принадлежат :

- 1/4 идеални части от 334 кв. м.дворно място.

- Сутеренно помещение от 74 кв.м.

- Таванска стая от 15кв.м.

-Гараж от 32 кв.м.

Имотът е с прекрасна локация в широк център на град Севлиево, в тиха и спокойна улуца с отлична комуникация. Състоянието на имота е за ремонт, който всеки бъдещ собственик може да направи по свой вкус и желание.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11928
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Семра Юнузова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Семра Юнузова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio