Оферта No. 11933

14828 EUR ( 29001 BGN )

( 337.00 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Площ:44 кв.м. Чиста жил.площ:44 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11933
Атрактивно предложение! Представяме на Вашето внимание едностаен функционален апартамент с площ от 44 кв.м.

Имота е с отлична локация в близост до магазини, детска градина, училище и спирки на градския транспорт.Жилището съдържа разпределителен коридор, кухня, спалня, баня-тоалетна.Апартамента е с подменена дограма и прилежащо избено помещение.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11933
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Александра Колева • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Александра Колева
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio