Оферта No. 11964

20452 EUR ( 40000 BGN )

( 314.65 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11964
Представяме на Вашето внимание апартамент в квартал „Шиваров мост“. Жилището се намира на втори етаж, разполага с площ 65 кв.м. и изложение изток-запад. Имотът се състои от кухня, дневна стая, спалня, балкон и килер. Безспорно предимство на имота е изграденото локално отопление (без котел). Апартаментът е с изцяло подмемена нова PVC дограма. Към имота има и прилежащо мазе с площ 11 кв. м. Ако имате въпроси, свързани с предлагания имот или искате да бъде организиран оглед, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. 0884 119 159. Той ще Ви консултира професионално и ще отговори на всички Ваши въпроси.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11964
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio