Оферта No. 11965

153 EUR ( 299 BGN )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:7 Бр.етажи:8 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11965
Обявеният за отдаване апартамент се намира в центъра на град Габрово, в непосредствена близост до крайречната алея и Спортна зала. От входа на жилищната кооперация се излиза на улица " Брянска", която е една от пешеходните търговски улици на града. В района има магазини за хранителни стоки, супермаркет, аптека, фитнес, банкови клонове, училища, детска градина, както и спортна площадка. Апартамента се намира на седми жилищен етаж и се състои от просторна всекидневна с кухня и тераса и една самостоятелна спалня с излаз на тераса. Санитарният възел е след основен ремонт. На пода е поставена изолация, а паркета е в безупречно състояние. Дограмата на цялото жилище е подменена, както и ел. и ВиК инсталациите. Изолация е направена и на таваните и е поставен гипсокартон. Ьилището ще бъде обзаведено и оборудвано. Отдава се дългосрочно. Изисква се депозит! За огледи 0884119159 Цжетомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведен, интернет връзка, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11965
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio