Оферта No. 11969

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 406.70 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Трявна Площ:44 кв.м. Ползваема площ:88 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11969
Предлагаме Ви двуетажна еднофамилна къща с Акт 16, намираща се в района на град Трявна с.Зеленика, на тихо и спокойно място с прекрасна природа, подходяща за сезонно или целогодишно обитаване с лесен достъп до главен път.

Терена на който е разположена е с лека денивелация, разчупена архитектура и дървени елементи по фасадата, а многоскатния покрив прави имота изключителн романтичен.

Имота е изключително функционален на първи етаж е разположена дневна с кухня и санитарен възел по вътрешно стълбище се изкачваме до втори етаж на който се помещават две спални и просторна тераса.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11969
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Петя Шумкова
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio