Оферта No. 11982

205 EUR ( 401 BGN )

( 3.15 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:65 кв.м. Чиста жил.площ:65 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11982
Ако искате да живете в уютен апартамент , спокоен квартал с добри съседи това е вашият имот.Обзаведен с модерни мебели , висок клас електроуреди , предлагащ всияко необходимо за обитаване. Дългосрочен наем . Депозитна вноска. За огледи 0884119159 Цветомир Йовчев.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, интернет връзка, лукс, климатик, асансьор, с парко място
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 11982
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio