Оферта No. 12019

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 255.65 EUR / кв.м. )

продава: къща, 20 km от общ. център

Община Севлиево Площ:100 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Етаж:1 Спални:5 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12019
Продава недвижим имот в едно от най-търсените и предпочитани села в региона село Горна Росица. Дворното място е с площ от около 1500 кв.м, равно, оградено с достъп от път с асфалтова настилка. В имота са построени едноетажна масивна жилищна сграда, лятна кухня, гараж и стопански постройки. Сградите са поддържани в добро състояние имат нужда от освежаващи ремонтни работи. Изградени са Ел., ВиК инсталации, трифазен ток, кладенец, засети са плодни дръвчета, лози.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, с гараж
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12019
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Добри Господинов • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Добри Господинов
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio