Оферта No. 12026

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 419.54 EUR / кв.м. )

продава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:39 кв.м. Чиста жил.площ:39 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:9 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12026
Предлаганият едностаен апартамент се намира на Колелото, на 2-ри жилищен етаж, от 9 етажна жилищна сграда. Апартамента e в добро състояние Към жилището има избено помещение с площ от 2.95 кв.м. и таванско помещение с площ от 3.82 кв.м. Продава се с наличното обзавеждане.

Районът е благоприятен за живеене и инвестиция годишна доходност 7%. Ако имате допълнителни въпроси 0884119159 Цветомир Йовчев
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, ТЕЦ, обзаведен
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА ОФЕРТА NO. 12026
Тук можете да направите заявка за оглед, да зададете въпрос или да направите коментар
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Цецо Йовчев
Ако не се чете, кликнете за нов код!
 

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio